Komarnici

PVC FIKSNI.Fiksni komarnici su najekonomičnija vrsta komarnika. Fiksni komarnik se sastoji od aluminijumskog profila i mrežice koja je pričvrsćena za isti. Ima lakši sistem za prozore i nesto masivniji za vrata. Radi se u više boja po zahtevu kupca. Na stanju standardno imamo sledeće boje: belu, braon i sivu.

PVC I ALU ROLO KOMARNIK.Rolo komarnici su vrsta komarnika koja je najviše u upotrebi pre svega zato što je najpraktičniji. Rolo komarnik se lako zatvara i otvara jer se mrežica komarnika namotava oko osovine komarnika koja je opremljena oprugom koja sama vuče komarnik da se namota oko svoje osovine. Ovaj komarnik zauzima vrlo malo prostora na prozoru jer ceo komarnik staje u aluminijumsku kutiju precnika 4,5 cm.

ALU KOMARNIK VRATA.Američki komarnik je najpraktičnije i najekonomičnije rešenje komarnika za ulazna vrata i za balkonska vrata. U setu ovog komarnika isporučuju se neophodni profili, mrežica i okov da se formira komarnik-vrata koji se montira sa spoljne strane ulaznih ili balkonskih vrata. I ovaj komarnik se otvara prema napolje. Zato se popularno zove američki komarnik. Postoji jednokrilni i dvokrilni.